График и цени TELC изпити

График telc изпити през 2020 г.Записване

Уважаеми кандидати,
във връзка с така създалата се ситуация всички telc-изпити, предвидени след месец Май, ще бъдат провеждани според предвидения график, спазвайки изискванията за предписаната дистанция и хигиенни мерки. Езиков център Стартгейт ще осигури максимална безопасност на всички кандидати. Поради съображения за сигурност се налага броят на кандидатите, желаещи да полагат изпити, да бъде редуциран. Поради тази причина, в случай че е наложително, ще предвидим допълнителни изпитни сесии, за да удовлетворим и осигурим безпрепятствено полагане на изпитите.
Молим да се информирате лично при нас при планиране на предстоящо регистрация.
Съжаляваме за причиненото неудобство.
Бъдете здрави!


Записването за изпита следва да се случи минимум 30 дни преди датата на провеждане на изпита. (Изключение прави записване за А1 – 12 дни преди датата на изпита). Има възможност обаче и за закъснели регистрации, като за записвания между 29. и 8. ден преди изпитната дата се начислява допълнителна такса от 60 лева.
Формуляр за записване може да попълните тук.

Една заявка се счита за окончателно подадена, когато се заплати сумата за съответния  изпит. Подадени заявки без да е извършено плащането по банков път не се считат за реално потвърдени. След като се регистрирате, на Ваше име се издава фактура за съответния изпит.

ВАЖНО! Съществува възможност за бърза проверка, при която изпитните резултати излизат за 2 седмици. Цената за тази услуга е 100 лв. Ако желаете да се възползвате от тази услуга, това е възможно САМО при първоначалната регистрация до 30 дни преди изпитната дата, а не при закъснели записвания.

 


Цени TELC изпити