За нас

За нас

стартгейт логоЕзиков център Стартгейт е специализиран център за обучение по немски език, основан през 2012 г. от магистър Здравка Даргова.

В последните години основен акцент за нас е и подготовката за всички сертификатни изпити, удостоверяващи необходимите знания за следване или работа в немскоговорящите страни DSH, Test DaF, DSD II, Goethe Zertifikat B2  и C1,  TELC.


5 причини да изберете СТАРТГЕЙТ?

  • Екип от утвърдили се преподаватели: Обучението се провежда от преподаватели, доказали се у нас и в чужбина. Участието им в семинари за надграждане на педагогическите компетенции и въвеждане на иновативни методи в преподавателската практика гарантира взискателността и поставянето на високи стандарти към обучаемите.
  • Успешно полагане на всички сертификатни изпити: Всички наши курсисти, преминали през подготвителните ни  курсове за полагане на сертификатни изпити, успяват да покрият изискванията за успешно представяне още при първо явяване, което се дължи  най-вече на  професионалната квалификация и изключителните умения на преподавателския екип.
  • Малки групи: Гарантира индивидуалния подход към всеки участник в курса, както и неговите успешни резултати.
  • Говоренето като предизвикателство: В нашите курсове залагаме особено върху говоренето, защото то представлява една от най-големите трудности за обучаемите. Ние ще Ви помогнем да се справите с това предизвикателство.
  • Най-актуалните учебни системи, утвърдени на българския пазар, както и множество допълнителни материали за затвърждаване и прецизно оценяване на придобитите знания.

Какво ще получите, ако изберете нас?

  • Безкомпромисно качество на разумни цени. За нас е изключително важно нашите клиенти да останат максимално удовлетворени, което се доказва на практика. Повечето от нашите клиенти са препоръчани от наши бивши или настоящи курсисти.
  • Професионално консултиране по въпроси, отнасящи се до учебния материал, предстоящо полагане на сертификатни изпити по немски език DSH, Test DaF, DSD II, Zertifikat B2, Goethe Zertifikat B2, TELC Zertifikat B2.
Ще се радваме да изберете нас за Учебен център, в който да проведете обучението си по немски. Екипът на езиков център СТАРТГЕЙТ ще ви съдейства при всякакви въпроси, свързани с учебния процес .