График и цени TELC изпити

График telc изпити през 2024 г./Prüfungsplan 2024

Записване/Anmeldung


Wichtige Information für ausländische Kandidaten !!!!
Falls Sie eine telc-Prüfung bei uns ablegen möchten, ist für die Rechnungsstellung unbedingt eine Adresse in Bulgarien anzugeben. 

 

Записването за изпит следва да се случи в сроковете, посочени в графика за провеждане на изпити. /Die Anmeldung soll innerhalb der genannten Fristen erfolgen. Hier finden Sie das Anmeldeformular:
Формуляр за записване може да попълните тук.
 
Една заявка се счита за окончателно подадена, когато се заплати сумата за съответния  изпит. Подадени заявки, без да е извършено плащането по банков път, не се считат за реално потвърдени.
След като се регистрирате, на Ваше име се издава фактура, която се изпраща на посочения в регистрационния формуляр имейл. 


Цени TELC изпити/Preise telc PrüfungenОтзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more