Индивидуално обучение

Индивидуално и полуиндивидуално обучение по немски език (частни уроци)

Индивидуалното обучение (частен урок) е особено подходящо за хора, които нямат възможност да присъстват на редовни лекционни курсове, тъй като те се провеждат във фиксирани дни и часове. Така може да изберете удобни за Вас час и ден, които могат да бъдат променяни в съответствие с Вашата заетост.
Друго предимство на индивидуалното обучение е, че получавате конкретно знанията, които са Ви необходими, което го прави особено подходящо за:
  • ученици, които се нуждаят от допълнителна помощ в училище или които се подготвят за сертификатни изпити за кандидатстване в чужбина;
  • студенти или работещи, желаещи да работят в чужбина;
  • работещи в чуждестранни фирми, които желаят да подобрят комуникативните си способности в определена област, като напр. софтуер, бизнес-кореспонденция, право, общуване на работното място и др.
Възможно индивидуално обучение по Skype!


Цени индивидуално обучение

 

МНОГО ВАЖНО!
- Урок, отказан минимум 24 часа преди провеждането му, се счита за взет и следва да бъде платен.
- Промоционалната пакетна цена е валидна само при предварително заплащане на 20 -те учебни часа, като същите трябва да бъдат усвоени максимално в рамките на 3 месеца.
- Задължителна предплата на минимум 3 занятия, т.е 6 учебни часа по 45 мин.


 


Полуиндивидуално обучениеОтзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more