За нас

За нас

стартгейт логоЕзиков център Стартгейт е специализиран център за обучение по немски език, основан през 2012 г. от магистър Здравка Даргова.

В последните години основен акцент за нас е и подготовката за всички сертификатни изпити, удостоверяващи необходимите знания за следване или работа в немскоговорящите страни DSH, Test DaF, DSD II, Goethe Zertifikat B2  и C1,  TELC A1-C1, Telc C1 Hochschule.

От 1.10.2018 г. езиков център Стартгейт е лицензиран център за провеждане на telc (The European Language Certificates) изпити, чиито сертификати са международно признати.


5 причини да изберете СТАРТГЕЙТ?

  • Екип от утвърдили се преподаватели: Обучението се провежда от преподаватели, доказали се у нас и в чужбина. Участието им в семинари за надграждане на педагогическите компетенции и въвеждане на иновативни методи в преподавателската практика гарантира взискателността и поставянето на високи стандарти към обучаемите.
  • Успешно полагане на всички сертификатни изпити: Всички наши курсисти, преминали през подготвителните ни  курсове за полагане на сертификатни изпити, успяват да покрият изискванията за успешно представяне още при първо явяване, което се дължи  най-вече на  професионалната квалификация и изключителните умения на преподавателския екип.
  • Малки групи: Гарантира индивидуалния подход към всеки участник в курса, както и неговите успешни резултати.
  • Говоренето като предизвикателство: В нашите курсове залагаме особено върху говоренето, защото то представлява една от най-големите трудности за обучаемите. Ние ще Ви помогнем да се справите с това предизвикателство.
  • Най-актуалните учебни системи, утвърдени на българския пазар, както и множество допълнителни материали за затвърждаване и прецизно оценяване на придобитите знания.

Какво ще получите, ако изберете нас?

  • Безкомпромисно качество на разумни цени. За нас е изключително важно нашите клиенти да останат максимално удовлетворени, което се доказва на практика. Повечето от нашите клиенти са препоръчани от наши бивши или настоящи курсисти.
  • Професионално консултиране по въпроси, отнасящи се до учебния материал, предстоящо полагане на сертификатни изпити по немски език DSH, Test DaF, DSD II, Zertifikat B2, Goethe Zertifikat B2/C1, TELC Zertifikat: telc A1-C1, telc C1 Hochschule
Ще се радваме да изберете нас за Учебен център, в който да проведете обучението си по немски. Екипът на езиков център СТАРТГЕЙТ ще ви съдейства при всякакви въпроси, свързани с учебния процес .


Отзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more