За нас

За нас

стартгейт логоЕзиков център Стартгейт е специализиран център за обучение по немски език, основан през 2012 г. от магистър Здравка Даргова.

В последните години основен акцент за нас е и подготовката за всички сертификатни изпити, удостоверяващи необходимите знания за следване или работа в немскоговорящите страни DSH, Test DaF, DSD II, Goethe Zertifikat B2  и C1,  TELC A1-C1, Telc C1 Hochschule.

От 1.10.2018 г. езиков център Стартгейт е лицензиран център за провеждане на telc (The European Language Certificates) изпити, чиито сертификати са международно признати.


5 причини да изберете СТАРТГЕЙТ?

  • Екип от утвърдили се преподаватели: Обучението се провежда от преподаватели, доказали се у нас и в чужбина. Участието им в семинари за надграждане на педагогическите компетенции и въвеждане на иновативни методи в преподавателската практика гарантира взискателността и поставянето на високи стандарти към обучаемите.
  • Успешно полагане на всички сертификатни изпити: Всички наши курсисти, преминали през подготвителните ни  курсове за полагане на сертификатни изпити, успяват да покрият изискванията за успешно представяне още при първо явяване, което се дължи  най-вече на  професионалната квалификация и изключителните умения на преподавателския екип.
  • Малки групи: Гарантира индивидуалния подход към всеки участник в курса, както и неговите успешни резултати.
  • Говоренето като предизвикателство: В нашите курсове залагаме особено върху говоренето, защото то представлява една от най-големите трудности за обучаемите. Ние ще Ви помогнем да се справите с това предизвикателство.
  • Най-актуалните учебни системи, утвърдени на българския пазар, както и множество допълнителни материали за затвърждаване и прецизно оценяване на придобитите знания.

Какво ще получите, ако изберете нас?

  • Безкомпромисно качество на разумни цени. За нас е изключително важно нашите клиенти да останат максимално удовлетворени, което се доказва на практика. Повечето от нашите клиенти са препоръчани от наши бивши или настоящи курсисти.
  • Професионално консултиране по въпроси, отнасящи се до учебния материал, предстоящо полагане на сертификатни изпити по немски език DSH, Test DaF, DSD II, Zertifikat B2, Goethe Zertifikat B2/C1, TELC Zertifikat: telc A1-C1, telc C1 Hochschule
Ще се радваме да изберете нас за Учебен център, в който да проведете обучението си по немски. Екипът на езиков център СТАРТГЕЙТ ще ви съдейства при всякакви въпроси, свързани с учебния процес .