Test DaF

Test DaF

Test DaF е особено подходящ за хора, които желаят да кандидатстват или продължат образованието си в Германия, Австрия и Швейцария и е необходимо да удостоверят знанията си по немски език.
В процеса на трениране формата на изпита основен акцент в нашата подготовка се поставя върху усвояването на стратегии при четене, писане, както и при  компонентите с най-голяма трудност, а именно писане /описание на графика и аргументативна част/ и говорене по зададена тема.
Всички наши курсисти, преминали през подготвителните ни  курсове за полагане на сертификатни изпити, успяват да покрият изискванията за успешно представяне още при първо явяване, което се дължи  най-вече на  професионалната квалификация и изключителните умения на преподавателския екип със специализации в чужбина. Основен преподавател при подготовката за изпита е Здравка Даргова.


График и цени за курсове подготовка за Test DaF
Условие за участие в курс или индивидуална подготовка за Test DaF: Завършено ниво В2.2.

В края на всеки курс се прави пробен изпит, който симулира действителните условия на провеждане, което е много важно, особено при частта за говорене. Много често курсистите не очакват, че ще говорят в едно помещение заедно с други кандидати. Този стрес може да се окаже пагубен за представянето им, затова ние правим всичко възможно да се доближим максимално до реалните изпитни условия.
Индивидуалното обучение не е обвързано с конкретни дати.


 


Отзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more