Учебни системи за ученици

Езиков център Стартгейт предлага целогодишно обучение на ученици в групи, съобразени с възрастта им и нивото на владеене на езика. Учебните системи, по които се извършва обучението, са на издателство Hueber.

Kikus

Системата за обучение Kikus е предназначена за най-ранно езиково обучение (4-5 г.). Утвърдена е в практиката, като модел за обучение, комбиниращ материал за развиване на говорни умения в малки групи, игрови похвати от ежедневието и затвърждаване вкъщи. 


Tamtam

Системата Tamtam е предназначена за обучение на деца от 5-6 години под формата на игри с песни, комикси, кратки диалози и сценки за разиграване, елементарни речеви средства, които децата могат да използват в различни ситуации. Четенето и писането са тясно свързани със слушането и говоренето. 


Tamburin

Системата Tamburin за деца от 7 до 10 години предизвиква любознателността на учениците, те искат да научават нови неща, да бъдат активни в часовете и по този начин изучаването на немския език е лесно и интересно. Изборът на темите е изцяло съобразен с потребностите на децата. 


Planet

Системата Planet, предназначена за ученици от 11 до 14 г. (5-7 клас),  съдържа кратки и структурирани уроци, задачи за обучение, изисквания за самостоятелна подготовка, модерен, близък на тинейджърите език. Planet е комуникативен учебник, подготвящ учениците за покриване на нормативите за чуждоезиково обучение от ниво А1 до В1 по европейската езикова рамка.


Deutsch.com

Deutsch.com е най-новата учебна система, разработени за вече порасналите тийнейджъри от 14 до 17 г. (8-10 клас) без предварителни знания по езика, следвайки техните интереси и начин на общуване. Учебната система е разработена в три части - нива А1, А2 и В1 на Общата европейска  езикова рамка и подготвя за съответните изпити.


AusBlick

Подходяща за младежи до 18 г. с предварителни знания по езика (напр. след завършено ниво В1 на уч. системи Planet, Ideen или deutsch.com). AusBlick е учебна система, която извежда учениците до едно езиково ниво, на което те могат да се изразяват самостоятелно и диференцирано и ги подготвя за изпитите на различните нива от ОЕР: Goethe-Zertifikat B2, Goethe-Zertifikat C1 и  Deutsches Sprachdiplom II.


Отзиви

Радина Начева
Радина Начева Test DaF
Професионализъм, индивидуален подход и творчески ентусиазъм - "Стартгейт" ми даде всичко това и много повече. Тук ученето се превърна в удоволствие особено когато виждаш как израстваш, благодарение на опитни преподаватели като Здравка Даргова. Благодаря
 
View more
Кирил Крънчев
Кирил Крънчев Test DaF
Изключително съм благодарен за невероятната подготовка, която получих по време на курсовете! Г-жа Здравка Даргова е
View more
Sasha Zdravkova
Sasha Zdravkova ÖSD C1
 Благодаря, благодаря, благодаря ти Здравче! Това, което постигна синът ми, го дължи на теб! ÖSD C1
Невероятен професионализъм, знания, внимание, разбиране, приятелство, обич и подкрепа може да намерите в езикова школа "Стартгейт"- StartGate
View more
Георги Димитров
Георги Димитров-Goethe Zertifikat B2 und Test DaF
Първият курс в Езиков център „Стартгейт”, който посетих, беше за подготовка за изпита на Goethe Institut за Goethe Zertifikat B2. Още с влизането приятно впечатление прави уютната обстановка и модерното оборудване, предразполагащи към учене.
 
View more